gennaro logo new

2020. november 22.

boldog1Iskolánk harmadik éve vesz részt a Jobb veled a világ Alapítvány Boldogságóra programjában. Rendszeres tevékenységünk elismeréseképpen ebben a tanévben Örökös Boldogiskola címet kaptunk.
Pedagógusaink a kezdetektől motiváltan vettek részt a tanórák megszervezésében, azonban megtapasztalva annak hatékonyságát, egyre nagyobb szakmai profizmussal valósítják meg a hónap adott témakörének feldolgozását.

 

Tanulóink számára egy-egy téma feldolgozása hosszan tartó élményt nyújt. A tanórák megvalósításával az elmúlt tanév második félévében az online oktatás idején sem álltunk le, tanulóink nagy örömére.

Néhány hete pedig egy tanítás nélküli napon Boldogságnapot tartottunk, amelyen több témán keresztül, az iskola minden tanulója pozitív életszemléletétének alakítása, a testi és lelki egészség megvalósítása volt a célunk. Az erről szóló beszámoló a honlapunkon olvasható.

A programban részt vevő pedagógusaink szakmai munkája elismeréseként a tavalyi évben több alkalommal nyerték el osztályaink a hónap csoportja címet.

 boldog2

Nagy-nagy örömmel tudtuk meg, hogy a sikersorozat ebben az évben sem ér véget. Októberben, az Optimizmus gyakorlása témakörében a 11./1 készségfejlesztő iskolai osztályunk nyerte a hónap csoportja címet. Beszámolójuk az alábbi elérhetőségen olvasható: https://boldogsagora.hu/gyerekek-munkai/minden-rosszban-van-valami-jo-29/#

Nagy szeretettel gratulálunk Latorcainé Vavreczky Mária osztályfőnöknek és az osztály minden tanulójának.
Büszkék vagyunk rátok!

Ammerné Nagymihály Emília
intézményvezető

Gennaro Verolino Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech