gennaro logo new

2017. június 15.

ballagas 2017 006Hagyományainkhoz híven ma, az utolsó tanítási napon ballagott el két végzős szakképzési osztályunk. A virágokkal díszített iskola osztályait végig járva bizony egy-egy könnycsepp is kicsordult a ballagók és a pedagógusok szeméből.

„Ez a nap fordulópont az életetekben, hiszen van köztetek olyan, aki dolgozni megy, van, aki más iskolába, és olyan is, aki itt, a mi iskolánkban kezd egy másik szakot. Büszkék vagyunk rátok mi és családjaitok is! Ez alatt a két év alatt tanúságot tettek szorgalmatokról, kitartásotokról. Olyan, a mindennapokban használható tudást sajátítottatok el, ami a boldogulásotokat szolgálja. Mondjunk ezért köszönetet pedagógusaitoknak, akik nap, mint nap fáradhatatlanul foglalkoztak veletek. Ti pedig dicséretet érdemeltek azért, mert nap, mint nap újult erővel fogtatok hozzá az ismeretek elsajátításához, akkor is, ha nem mindig volt hozzá kedvetek. Ezen az ünnepélyes napon azonban a küzdelem a háttérbe szorul és a szép dolgok, a kellemes emlékek maradnak. Éljük át ennek a napnak az ünnepélyességét, a lélekemelő szépségét. Itt ma minden értetek, miattatok történik. Nektek díszítettük fel az iskolát, nektek szóltak a ballagási dalok, és a mai napon szívünk minden szeretete a tiétek." - mondta az igazgató asszony ünnepi beszédében.
A ünnepség a fiatalok megvendégelésével, kötetlen beszélgetéssel zárult. 
A szakmai vizsgák a következő héten lesznek, amire minden osztály nagy izgalommal készül. Ez után a nyári tábor programjain vesznek részt a tanulók.

 

Gennaro Verolino Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech