gennaro logo new

Dr. Pesti Imre Hírportál, szerző: MCOnet, 2012. december 7.  www.pestiimre.com

Adománygyűjtést szervezett Budapest Főváros Kormányhivatala a Gennaro Verolino Általános Iskola és Speciális Szakiskola számára - adta hírül a kormányhivatal sajtóosztálya.

A többcélú, közös igazgatású közoktatási intézmény - melynek  fenntartója a Fővárosi Önkormányzat -  diákjait a kormányhivatali dolgozók gyermekei részére rendezett Mikulás-ünnepségen látták vendégül. A délutáni ünnepségen a Gór Nagy Mária Színitanoda másodéves növendékei szórakoztatták a gyermekeket, de a speciális iskola növendékei is készültek műsorszámmal, karácsonyi dalokat énekeltek társaiknak. A kisdiákok az ünnepély előtt a Parlamentbe látogattak, ahol körbekalauzolták őket a törvényhozás falai között.

iskola-tanulo-karacsony 20121207143212 27

A Gennaro Verolino Általános Iskola diákjait a kormányhivatali dolgozók gyermekei részére rendezett Mikulás-ünnepségen látták vendégül (A fotó egy korábbi karácsonyi ünnepségen készült)

Budapest Főváros Kormányhivatala december közepén fejezi be a gyűjtést, a pénzből pedig egy különleges karácsonyi ajándékkal szeretné megajándékozni az iskola sajátos nevelési igényű tanulóit.

MCOnet

Gennaro Verolino Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech