gennaro logo new

Kormányhivatal, szerző: BFKH Sajtó, 2012. december 7. www.kormanyhivatal.hu

Adománygyűjtést szervezett Budapest Főváros Kormányhivatala a Gennaro Verolino Általános Iskola és Speciális Szakiskola számára, diákjait pedig a kormányhivatali dolgozók gyermekei részére rendezett Mikulás-ünnepségen látta vendégül. Ez az oktatási intézmény sajátos nevelési igényű gyermekek oktatásáról, szakképzéséről gondoskodik, diákotthoni bentlakásos lehetőséggel.

BFKH 025Nagy   

Az iskola a gyermekvédelmi szakellátás keretében otthont nyújtó ellátást biztosít átmeneti, vagy tartós nevelésbe vett valamint utógondozói ellátásba részesülő tanulóik, valamint ép értelmű testvéreik számára. A kormányhivatal december közepén fejezi be a gyűjtést, a pénzből pedig egy különleges karácsonyi ajándékkal szeretné megajándékozni az iskola tanulóit.

 

BFKH 035Nagy   

A délutáni ünnepségen a Gór Nagy Mária Színitanoda másodéves növendékei szórakoztatták a gyermekeket, de a speciális iskola növendékei is készültek műsorszámmal, karácsonyi dalokat adtak elő társaiknak. A kisdiákok az ünnepély előtt a Parlamentbe látogattak, ahol körbekalauzolták őket a törvényhozás falai között.

BFKH Sajtó

Gennaro Verolino Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech