web

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy alapítványunk megkezdte működését.

A Hegyhát Alapítvány a sérült gyermekekért elnevezésű szervezet célja az intézményben tanuló növendékek szabadidős, kulturális és sporttevékenységének támogatása. Táborozások, szabadidős rendezvények, kirándulások szervezésével és lebonyolításával, fejlesztő és szemléltető eszközök beszerzésével segítség nyújtása az intézmény pedagógiai célkitűzéseinek megvalósításához.

Kiemelt feladat a sérült fiatalok minél szélesebb körű társadalmi beilleszkedésének, önállósodásának segítése. A fiatalok nevelésével, képzésével, a családok szociális, mentálhigiénés és érdekvédelmi megsegítésével összefüggő feladatok támogatása.

Adó 1%-okat még NEM áll módunkban fogadni, mert az csak adószámmal, az illetékes hivatalba történő bejelentkezést követő két lezárt adóév után lehetséges.
Ennek értelmében 2018-tól tudjuk fogadni a felajánlott adó 1%-okat.

Jelenleg személyes adományaikkal támogathatják intézményünket. (Igazolást adókedvezmény igénybevételéhez szintén nem áll módunkban kiállítani.)

A Hegyhát Alapítvány számlaszáma:
11712004-21341883

A megjegyzés rovatba kérjük írják be: adomány.
A támogatás lehetséges módjainak gondoljuk havi rendszerességű kisebb összegek, vagy egyszeri nagyobb összeg átutalását.

 

Támogatásukat tisztelettel megköszönve:

A Hegyhát Alapítvány kuratóriumának elnöke és tagjai

Gennaro Verolino Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium

1121, Budapest, Hegyhát út 19.

Tel.: 275-4297, 395-6587 Fax.: 395-65-89 E-mail: titkarsag@gennaroiskola.hu

Google-Maps-Icon-grey  szirtech